2022-08-31

Студентка ФФКС отримала звання майстра спорту України міжнародного класу з армреслінгу

Студентка спеціальності 017 «Фізична культура та спорт» факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Кулик отримала звання майстра спорту України міжнародного класу з армреслінгу.

Студентка  ФФКС отримала звання майстра спорту України міжнародного класу з армреслінгу

Студентка  групи 202-ФС спеціальності 017 «Фізична культура та спорт»  факультету фізичної культури та спорту Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» Руслана Кулик отримала посвідчення  майстра спорту України міжнародного класу з армреслінгу.

Серед досягнень студентки-спортсменки – двічі ставала чемпіонкою світу з армспорту у ваговій категорії понад 70 кг серед юніорок, здобуваючи переконливу перемогу у боротьбі на правій та лівій руці.

Бажаємо чемпіонці міцного здоров’я, нових спортивних досягнень,  оптимізму, здійснення всіх мрій та задумів!

Нещодавно студентка Навчально-наукового інституту нафти і газу Дарія Головко виборола титул чемпіонки світу з пауерліфтингу серед юніорок.

Раніше студент факультету фізичної культури та спорту Полтавської політехніки здобув звання майстра спорту України з військово-спортивних багатоборств.

Медіа-центр

Національного університету

«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»